Waar staan al die afvalbakken in Nijmegen-centrum?

Soms kan oprechte feedback zoveel doen. Gisteren werd ik bijvoorbeeld verrast met een mailtje in mijn mailbox met als onderwerp “en nu Eindhoven!”. Het enthousiasme spatte ervan af en eindigde met de vraag: Kan ik iets voor je betekenen in Eindhoven?

In de basis verbergt deze vraag een van de meest belangrijke dingen waarom ik aan het Trash Aware initiatief ben begonnen (zie https://markstoetzer.com/professional/trash-aware/ voor meer info). Wanneer we met velen kleine bijdragen kunnen leveren aan het opruimen van afval en zo iets kunnen betekenen om de grote hoeveelheid aan zwerfafval te verminderen, dan kunnen we samen elk probleem aanpakken.

Enthousiastelingen zoals diegene uit Eindhoven, ik zelf bijvoorbeeld en misschien wel jij, de lezer, zijn zo belangrijk om Trash Aware zo ver mogelijk te brengen. Met zijn allen kunnen we dit probleem aanpakken. Laten we dus met zijn allen er voor gaan!

Vandaag heb ik de ontbrekende straten van Nijmegen-centrum afgefietst en heb ik ook daar de locaties van de afvalbakken ingevoerd. Nijmegen-centrum zit nu dus compleet in de Trash aware app!

Van welke gebieden willen jullie graag de afvalbakken in de Trash Aware app terug zien?